Empeza algo interesante no @gastronomicfbcn con @cgcano "A sala contemporánea"
1
1
5
1K
0
Download Image
Aquí Israel Ramírez e Pablo Laya de Saddle en acción. "A sala contemporánea" no @GaliciaForum
Agora @fernandohelado con "Cociñando xeados" no @GaliciaForum
@GaliciaForum Hora de escoitar e aprender 👉 "O Gochu Asturcelta, innovar con produtos ancestrais" con @PedroMartinoG e Luis Coto.
Toca Euskadi no @GaliciaForum "A despensa na cociña artesá vasca" 👇 ✅ Javier Rivero & Gorka Rico de "Ama" - Tolosa. ✅ Julen Bergantiños de "Islares Norte" - Bilbao @SkoOrp - @IslaresNorte
@GaliciaForum @SergioBastard de @CasonaDelJudio con "Horta, mar e sustentabilidade". Da gusto escoitalo.